• Haberler
  • Yerel
  • Mücahit Soyak Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı oldu.

Mücahit Soyak Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Memduh Büyükkılıç, birçok daire başkanı ve genel sekreter yardımcısının görev yerlerini değiştirdi.

Yerel seçimlerin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde önemli bir kadro değişikliği gerçekleştirildi. Başkan Memduh Büyükkılıç, bürokrasi kadrosunda köklü bir değişim yaparak, birçok daire başkanının ve genel sekreter yardımcılarının görev yerlerini değiştirdi.

Yeni yapılan atamalarla birlikte, İbrahim Özçekiç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'ndan Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı'na atandı. Bu daire, yeni kurulacak bir birim olma özelliği taşıyor. Diğer önemli atamalar arasında Selman Sefa Sürmeli’nin Makine İkmal Bakım Onarım Daire Başkanlığından Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına, ve Cenani Ayaydın’ın İşletme İştirakler Daire Başkanlığı’ndan Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na geçişi yer alıyor.

KASKİ Genel Müdür Yardımcıları Ufuk Sekmen ve Mücahit Soyak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilirken, Serdar Öztürk ve Hamdi Elcuman, KASKİ Genel Müdür Yardımcılığına atanmış durumda.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın kadro değişikliğinde ise; 

  1. Mücahit Soyak KASKİ/Genel Müdür Yardımcılığından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi.

Bakmadan Geçme