• Haberler
  • Asayiş
  • MSB : Bu bir hatırlatmadır. Kim üzerine alınıyorsa gerekli tedbirleri almak onların kendi tercihidir.

MSB : Bu bir hatırlatmadır. Kim üzerine alınıyorsa gerekli tedbirleri almak onların kendi tercihidir.

MSB Kaynakları: (Teröre karşı verilen mesaj) Bu bir hatırlatmadır. Kim üzerine alınıyorsa gerekli tedbirleri almak onların kendi tercihidir.

MSB : Bu bir hatırlatmadır. Kim üzerine alınıyorsa gerekli tedbirleri almak onların kendi tercihidir.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MSB Kaynakları: "(Teröre karşı verilen mesaj) Bu bir hatırlatmadır. Kim üzerine alınıyorsa gerekli tedbirleri almak onların kendi tercihidir.

MSB kaynakları: “(Milli Savunma Bakanlığı’ndaki güvenlik toplantısı) Toplantı genel bir güvenlik değerlendirmesi ve istişare toplantısıydı.”

Daha önce gereken yer ve zamanlarda gerekli operasyonlar yapıldı, şu anda yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. PKK/YPG aynı terör örgütüdür, nerede faaliyet gösterirlerse göstersinler meşru hedefimizdir

 “Son bir haftada hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 530 şahıs yakalanmıştır. Bu şahıslardan 9’u FETÖ terör örgütü üyesidir. 4 bin 196 şahıs ise hududu geçemeden engellenmiştir.”

 “348 taciz ve saldırıya gerekli karşılık verilerek, 22’si son bir haftada olmak üzere bin 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir.”

“Irak’ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerinde bulunan terörist hedeflere yönelik 1, 3 ve 4 Ekim’de hava harekâtları icra edilmiş, 58 hedef başarıyla imha edilmiştir.”

“Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil son bir haftada 37 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı bu yıl içinde bin 388’e, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 731’e ulaşmıştır.”

Bakmadan Geçme