• Haberler
  • Politika
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası açıklama yaptı.

İsveç'in NATO üyeliği) Türkiye'nin beklentilerini açık ve net ortaya koyduk. İslam düşmanlığıyla mücadele noktasında ikazlarımızı yaptık. Meclis'imizin açılmasıyla birlikte üzerimize düşeni yapacağız. Nihai kararı verecek merci TBMM'dir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası açıklama yaptı.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nasıl İHA, SİHA ve TİHA’larımız onlarca ülkenin semalarını koruyorsa, Togg da Türkiye markasını yollara caddelere taşıyacaktır.

Biz hiçbir zaman çözümden kaçmadık, kaçmayız. Kıbrıs'ın kalıcı ve adil bir barışa kavuşması için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz.

Son FETÖ’cü hain de hukuk önünde hesap verene kadar, bu terör örgütüyle, uzantılarıyla ve destekçileriyle mücadelemizi sürdüreceğiz.

Depremin istihdama etkisini en aza indirmek amacıyla başlatılan kısa çalışma ödeneğini 3 ay süreyle uzatıyoruz.

Mücbir sebep düzenlemesini, depremde en çok yıkıma uğrayan Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ile Islahiye ve Nurdağı ilçelerinde devam ettireceğiz.

Deprem bölgesinde 180 bin civarında konut ve köy evinin inşa süreci başlamıştır. Sonbaharla birlikte peyderpey konutları teslim etmeye başlayacağız

Türkiye’yi istihdamı ve üretimiyle büyütme hedefimizden en küçük bir geriye gidiş söz konusu değildir.

Yaptığımız görüşmelerde ülkemize 10 milyarlarca dolarlık yatırım sözü alıyoruz. Bunları istihdama ve üretime dönük projeler oluşturuyor.

Kamu işçisini ve memuru nasıl ortada bırakmadıysak, çalışanından emeklisine hiç kimsenin mağduriyetinin kalıcı olmasına rıza göstermeyiz.

Bütçeyle ilgili çalışmaların semeresini gördükçe, kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız, bunu yılbaşı civarı neticelendirmeyi planlıyoruz.

Bakmadan Geçme