Enderun Eğitim Vakfı Kayseri Şubesi deprem bölgelerine yardım için seferber oldu.

Enderun Eğitim Vakfı Kayseri Şubesi  ilk günden itibaren deprem bölgelerine yardım için seferber oldu. Gönüllüleri  ile Kayseri  Valiliği, AFAD, Kızılay  ve diğer STK'lar ile koordine olarak ayni ve nakdi yardımların toplanmasına ve depremzedelere ulaştırılmasına sağladı.

TAKİP ET

Enderun Eğitim Vakfı Kayseri Şubesi ilk günden itibaren deprem bölgelerine yardım için seferber oldu. Gönüllüleri ile Kayseri Valiliği, AFAD,Kızılay ve diğer STK'lar ile koordine olarak ayni ve nakdi yardımların toplanmasına ve depremzedelere ulaştırılmasına sağladı.

- 3 kamyon insani yardım malzemesi toplandı ve Kahramanmaraş'a gönderildi.

- 1 minibüs pikapla Kahramanmaraş'ta çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

- 1 Tır Hataya Su gönderidi

- Deprem ilerimizden Adıyamana içinde (Keçe, Su, ayaakkabı, Soba, Çocuk bezi ve mamadan oluşan) 1 Kamyon malzeme gönderildi

- 45 kişilik kız yurdu, 40 kişilik Şube hizmet binası ve 40 kişilik kamp tesisini hazır hale getirerek toplamda 125 kişiye hizmet sunacak misafirhane kapasitesi oluştur

- 10 aile ise evlere yerleştirildi.

- Kırçiçeği Kreş ve Anaokulunda ise depremzedelere ayrı bir sınıf oluşturularak ve ücretsiz öğrenci kabul etmeye başladı.

Enderun Eğitim Vakfı Kayseri Şubesi Kayseri Valiliği, AFAD, Kızılay, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve diğer STK'lar ile işbirliğimiz ve yardımlaşmamız devam ediyor.

- Gönüllülerimiz ile Kayseri'deki yardım toplama merkezlerinde ayni yardımların kabulü, tasnif ve paketleme yapılarak araçlara yüklenmesi konularında sahada yoğun bir çaba sarf ediyoruz.

Bakmadan Geçme