Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı

Otomotiv piyasasında yaşanan spekülatif fiyat artışları ortadan kalkmaya başladı. Stokçuluk yapanlara para cezası kesildi. 139 firmaya 2 milyar 105 milyon lira ceza kesildi.

TAKİP ET

Benzer bir uygulamayı gayrimenkulde devreye alıyoruz. Ağır yaptırımlar getiriyoruz. Haksız şekilde fiyat yükselten firmalar ağır para cezaları ile bedelini ödeyecek.

Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyoruz.

Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ödeme yapmayı kararlaştırdık. Ödemeler kasım ayının ilk haftası itibarıyla hesaplara yatırılacak.

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 1 Ekim'den itibaren toplam 194 hedef imha edildi. Operasyonlarımız sonucunda 162 terörist etkisiz hale getirildi.

Tüm isimleri ve uzantılarıyla PKK'yı tamamen ortadan kaldırana kadar sınır ötesi harekatlarını devam ettirmek Türkiye'nin meşru hakkıdır.

Sınırlarımızda ne tek bir teröristin barınmasına ne de bir terör koridoru kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

(ABD ile SİHA olayı) Hiç şüphe yok ki bu olay milli hafızamıza kaydedilmiştir ve vakti saati geldiğinde gereği muhakkak yapılacaktır

“Şayet bu şekilde hareket eder, Zengezur Koridoru'nun açılması başta olmak üzere verdiği sözleri tutarsa Ermenistan yönetimiyle ilişkilerimizi adım adım geliştirmeye hazır olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum.”

Her türlü ara buluculuğa hazırız.

Filistin halkını sürekli taciz ederek, can ve mal güvenliğini hiçe sayarak, evlerine ve arazilerine el koyarak, altyapısını tahrip ederek, kalkınmasına engel olarak bölgedeki sorunun çözülemeyeceği açıktır.

Bakmadan Geçme