Biz adil bir devlet olarak görevimizin gereği neyse bunu yaptık, yapıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hudutlarımızın güvenliğini ve ülke içindeki kontrolleri etkinleştirerek, yasa dışı göçle ilgili sorunları da çözeceğiz.

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaymakamın mesaisi olmaz. Gecesi gündüzü, tatili hafta sonu olmaz.

Mülki idare amirliği mesai saatleri arasında yapılacak bir meslek değildir.

Misal ben günde 5-6 saat uyuyorum. Eve gitmem gece 12'yi buluyor.

Siz de bulunduğunuz bölgenin Cumhurbaşkanısınız.

(Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamaları) Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi. Mehmetçik'e nasıl laflar hakaretler ediyor. Bunlara gereken dersi verme mükellefiyetimiz var.

Biz adil bir devlet olarak görevimizin gereği neyse bunu yaptık, yapıyoruz.

Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse set vuramayacaktır. Ancak ülkemizin bu kararlılığının birilerinin uykusunu kaçırdığı anlaşılıyor.

Yurt dışındaki firari FETÖ'cüler ve PKK'lılar başta olmak üzere fitne girişimlerine içerdeki siyasiler de destek veriyor.

Sosyal medyada örgütlenen üç-beş şarlatanın milletimizi birbirine düşürerek ülkemizi yangın yerine çevirme çabalarını başlarına çalacağız.

İnsani sebeplerle ülkemize kabul ettiğimiz sığınmacıların gönüllü güvenli ve onurlu şekilde evlerine dönmesi için yoğun çaba harcıyoruz.

Katar'ın desteğiyle yapılacak evlerin inşası sürüyor. Şimdilik 600 bin olan geri dönenlerin sayısının daha da artacağına inanıyoruz.

Hudutlarımızın güvenliğini ve ülke içindeki kontrolleri etkinleştirerek, yasa dışı göçle ilgili sorunları da çözeceğiz.

Çizgimiz ve duruşumuz belli, ne kaçak göçmene müsaade ederiz, ne de fitne tacirlerine izin veririz açıklamalarında bulundu.

Bakmadan Geçme